Klinika Ligjore Falas në Klubin e Mëngjesit

Perfaqesueset e Klinikave te Ligjit ishin sot te ftuara tek Club i Mengjesit. Ju ftojme te ndiqni biseden shume interesante me Blendi Salaj. Faleminderit Dorina Asllani dhe Griselda Dama dhe sigurisht falenderim i vecante per gazetarin Blendi Salaj dhe Klubin e Mengjesit.