Articles posted by lblloshmi

Çelet Qendra e Ndihmës ligjore parësore Elbasan

    Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipërinë në bashkëpunim me Ministrinë e Drejtësisë dhe Bashkinë e Elbasnit, inaguroi më 16 Tetor, “Qendrën e Ndihmës Ligjore Parësore Falas“ në qytetin e Elbasanit. Kjo qendër i bashkohet rrjetit të katër Klinikave dhe Qendrave të Ligjit OSFA të cilat operojnë në Tiranë, Durrës, Shkodër dhe Vlorë, duke … Continue reading Çelet Qendra e Ndihmës ligjore parësore Elbasan

Klinika Ligjore Falas në Klubin e Mëngjesit

Perfaqesueset e Klinikave te Ligjit ishin sot te ftuara tek Club i Mengjesit. Ju ftojme te ndiqni biseden shume interesante me Blendi Salaj. Faleminderit Dorina Asllani dhe Griselda Dama dhe sigurisht falenderim i vecante per gazetarin Blendi Salaj dhe Klubin e Mengjesit.